De kamers
Maandag-Zaterdag 11-23 u
Zondag 12-21u
070-3561394

Kempstraat 91-93
2572 GB Den Haag

Lila Thai Massage is gesloten

Beste klant,

Naar aanleiding van de maatregelen die zijn genomen door de regering op basis van het coronavirus heeft Lila Thai Massage besloten dat de gezondheid van onze medewerkers en onze klanten de hoogste prioriteit heeft. Dit betekent dat wij per direct gesloten zijn.

Wij begrijpen dat dit enorm veel impact heeft voor u als klant. Dit is ook zeker geen gemakkelijke keuze voor ons maar gezondheid gaat voor alles. Wij bekijken de situatie per dag. Voor nu zullen we in ieder geval tot en met 28 april bovenstaande maatregelen hanteren.

Zorg goed voor uzelf en voor elkaar. Hopelijk tot snel weer ziens.

Team Lila Thai Massage

Thaise massagesalon Lila Thai (voorheen Sabaydee) is 1 van de bekenste massagesalons mét volledige vergunning voor seksinrichting in Den Haag.

Begin 2015 is Lila Thai overgenomen en in een korte tijd is het hele interieur vernieuwd en is nu uitgevoerd volgens de laatste eisen betreffende de GGD voorschriften hygiene en gezondheid.

Zo hebben we nieuwe gladde vloeren laten plaatsen (in plaats van het oude onhygienische tapijt) en zijn er nieuwe ruime bedden waarop u heerlijke gemasseerd kan worden.
Tevens hebben wij in meerdere kamers een groot bad laten plaatsen met zelfs de mogelijkheid van wirlpool.

De kamers zijn ruim en licht en van alle verdere gemakken voorzien zodat u met z'n tweeën of wellicht met z'n drieën er korte of langere tijd kan doorbrengen.  

Spannende date met een Ladyboy ?

Nieuw bij ons is Kitty.


Wil je eens wat anders, ik een echte sexy Thaise ladyboy die weet wat jij lekker vind, alles mag en kan als het maar wederzijds met respect gebeurd.
Dan kan je genieten tot het geile happy end. Ik kan je perfect verwennen op heel veel manieren maar ik kan je ook professioneel masseren,
dus kom naar mij en ik maak je helemaal zin.

Neem contact op

U wilt de dagelijkse sleur even onderbreken? Even nieuwe energie opdoen en je ontspannen in gezelschap van één of meerdere sexy dames? Dan is Lila Thai thaise massagesalon het meest relaxste adresje van Den Haag en omstreken om heerlijk te relaxen. Wilt u toch meer info, bel of mail ons dan gerust.

Lila Thai Thaise Massagesalon
Kempstraat 91-93
2572 GB Den Haag
telefoon : 070-3561394
Web: www.thaisemassage-denhaag.nl

Hier naar het contactformulier

 

Onze nieuwste dames