Tarieven
Maandag-Zaterdag 11-23 u
Zondag 11-21u
070-3561394

Kempstraat 91-93
2572 GB Den Haag

Lila Thai Massage is weer open

Beste klant,

Naar aanleiding van de maatregelen die zijn genomen door de regering op basis van het coronavirus zijn wij vanaf heden weer geopend. 

De volgende regels gelden:

Bij binnenkomst wordt U zoals gebruikelijk hartelijk ontvangen en wordt (zo luiden de voorwaarden) eerst uw temperatuur gemeten door het scannen van uw voorhoofd. Daarnaast bent u verplicht te melden of u een van de verschijnselen heeft gehad die horen bij Corona. Tevens wordt u gevraagd door middel van een handendesinfectie middel uw handen te ontsmetten. 

Tot gauw !

Team Lila Thai Massage

Bij Lila Thai Thaise massasalon hanteren wij tarieven voor thaise massages die zeer prettig te noemen zijn. Zo kunt u al vanaf 50 euro 30 minuten heerlijk genieten van een thaise massage door één van onze masseuses, eventueel afgesloten met een hoogtepunt.

Erotische massage met body to body, Tantra erotic massage ën een bijzonder hoogtepunt voor 70 euro voor een vol uur.

Extra handelingen als aanraken van de masseuse, kussen, strelen, intiem etc. verschillen per dame en slecht bij een klik, de tarieven daarvoor kunt u met de dame op de kamer bespreken

Verlenging is mogelijk voor een half uur, uur of uren.

Speciaal aanbevolen is een vierhanden massage. Een vol uur kost 140 euro

 

Neem contact op

U wilt de dagelijkse sleur even onderbreken? Even nieuwe energie opdoen en je ontspannen in gezelschap van één of meerdere sexy dames? Dan is Lila Thai thaise massagesalon het meest relaxste adresje van Den Haag en omstreken om heerlijk te relaxen. Wilt u toch meer info, bel of mail ons dan gerust.

Lila Thai Thaise Massagesalon
Kempstraat 91-93
2572 GB Den Haag
telefoon : 070-3561394
Web: www.thaisemassage-denhaag.nl

Hier naar het contactformulier